Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Balkonski rastlinjaki
-
- Site Admin
Balkonski rastlinjaki
(Prenos iz arhiva)
Glej tudi:
- Tuneli/mini rastlinjaki na vrtu
- Samoizdelava rastlinjaka
- Sobni mini rastlinjački
urejal: TwityPity
11 Nov 2013
urejal:TwityPity
In letos, ko sem si ga hotela kupiti za na Lj balkon, jih pa nimajo...........
- Tuneli/mini rastlinjaki na vrtu
- Samoizdelava rastlinjaka
- Sobni mini rastlinjački
urejal: TwityPity
11 Nov 2013
muha je napisal/a: |
Mini balkonske rastlinjake, kakršnega imam sama za predvzgojo rastlin, imajo vsako pomlad v ponudbi vsi večji ponudniki opreme za vrt. Za boljši izkoristek svetlobe sem na zadnjo stran dodala alu folijo: Mali tunelček sem pred leti kupila v Sparu a je kvaliteta "nič od niča". Po treh letih so se polomili vsi plastični kotni spojni elementi in če hočem, da se drži skupaj, ga moram krepko čez in čez povezat. Lahko si ga narediš tudi sama: odrežel par meter in pol dolgih mladih leskovih vej, jih upogneš in čeznje napneš folijo. Ob toplih dneh seveda ne smeš pozabiti na zračenje, da se sadike ne "skuhajo". |
urejal:TwityPity
bobolino je napisal/a: |
Upam, da bo letos plastika, ki povezuje kovinske palice na Lidlovem plastenjaku še kolikor toliko zdržala, lani smo jo že lepili skupaj, no, sedaj bo četrto leto v uporabi. Folija je nedotaknjena, plastični spoji pa pokajo. |
In letos, ko sem si ga hotela kupiti za na Lj balkon, jih pa nimajo...........