Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Balkonski rastlinjaki

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Jutri grem._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Tudi v Sparu so jih znali imeti kako leto, podobne lidlovim. Spremljajte reklame še tam..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Tudi KIK ima marsikaj, ampak letos še nisem bila tam, baje pa da so letos že dobili za vrtnarstvo._________________
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

V KIKu nisem še nikoli videla rastlinjakov (lahko pa sem jih spregledala), ivčk, hvala za info o Sparu, bom spremljala.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hojla, če so to mnjši rastlinjaki kot hiška, višina slmena 170, široki z 70cm-kimi dvemi policami na vsaki strani, sem jih videla v Lidlu na Rudniku pred 14-timi dnevi. stali so 39E. jaz sem ga kupila v Merkurju tudi na Rudmiku a za 50E pred 1 mesecem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

O, hvala, ja natanko takega msilim. Bom šla gledat.
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Če ne boste našle tega iz lidla, sem tukaj našel nekaj podobnega, čeprav se mi zdi da bo navaden kovinski ali aluminijasti regal in čez koprena/polivinil še najbolj "trajna" rešitev.
voda

Metuljc, ta plastenjak o katerem govorim in ga imam je kot hiška. stopiš lahko noter. desno in levo so police mislim da ima na vsaki strani 3police. če je potrebno lahko dodaš še kakšno polico na sredo. ni takšen kot zgoraj na sliki. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Jaz sem bla prejšnji teden v Merkurju v Kranju in sem gledala tud za rastlinjake pa ga niso imeli. Pa Lidl skoz čekiram pa ga tud ni blo.
Metuljc če boš šla slučajno pogledat v v Lj mi lepo prosim javi če majo še kakšnega na zalogi.
Voda imaš mogoče kje napisano ime proizvajalca?
voda

bom stopila do prtljažnika in se dokopala do kakšne informacije (namreč vse je že založeno). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori