Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2014
Jaz bom pa večino svojih danes šele sejala. Nekaj sort, ki sem jih posejala pred cca 10dnevi, pa po malem kali. Ker imam čilije vsako leto posajene zunaj na gredi, nima smisla preveč hitet, ker se potem pred presajanjem na vrt (sredi maja) tako oni, kot jaz preveč matramo..._________________naredimo svet lepši
Plamenka je napisal/a: |
Drugače pa...pravkar sem opazila, da je zunaj en kalček PIRI PIRIja - seme iz posušenega ploda, ki mi ga je dal Bicikel. Upam, da se bo tudi naprej razvijal, kot je treba. |
Plamenka, ker si rekla da je bolj slabo sem dal tudi sam kaliti Piri-Piri, pa ni še nič prišlo ven.
Malagueta čiliji so pred dnevom ali dvema prišli ven vsi (6/6), sicer zelo pozno in vsi drobni, ampak so. mFranc, dobiš potem kakšnega malčka, ker ti semen nisem posebej pošiljal, jaz pa tako nimam prostora več kot za par sadik.
Malagueta čiliji so pred dnevom ali dvema prišli ven vsi (6/6), sicer zelo pozno in vsi drobni, ampak so. mFranc, dobiš potem kakšnega malčka, ker ti semen nisem posebej pošiljal, jaz pa tako nimam prostora več kot za par sadik.
Tole so pa moje sadike, semena so bila sejana med 25.12.13 in cel januar, različno.
V resnici so rahlo temneje zelene barve, tako da me še ni strah pomanjkanja svetlobe. In žaluzije so zagrnjene zaradi močnega sončka._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
V resnici so rahlo temneje zelene barve, tako da me še ni strah pomanjkanja svetlobe. In žaluzije so zagrnjene zaradi močnega sončka._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë