Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2014

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Nekateri so že precej veliki. Lepo! Wink
dmdm

Odgovor Napisal/-a dmdm »

25.12.2013, 45 dni sejani pred mojimi, tako da sedaj vemo kje se bo dalo najprej rabutat Wink

LPD
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Bobolino hočeš reč da so na fotki samo čiliji?
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Komot, dmdm. Sort je kar dosti, zase jih imam po dve sadiki v enem lončku, tiste pa, ki so za podarit, bodo po ena. Sproti zasipavam s substratom, in ker so nekatere že kar velike, sem jih že dvakrat zalila z blago raztopino gnojila za paradižnik. Sledi tudi Agrostemin ali Protifert. Jih ujčkam, vem. Kasneje bodo vse rasle v loncih._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka

No, pa še moji, skoraj vsi pravkar pikirani čiliji. Eni so rasli hitreje, drugi počasneje. Pikirani so po dve sadiki skupaj v pollitrskih lončkih, nekje so celo 3 sadike. Letos jih nameravam gojiti več kot lani, se pravi vse te. Wink Upam, da jih bo končno dovolj za omakce in sušenje. Paprike in jajčevce bom pikirala naslednji teden, a ne vem, kam bom vse to potem zložila. Rolling Eyes Potem pa pridejo še paradižniki.

bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Upam, da se jih boš dodobra naužila! Če ne, pa vem, kam spraviti moje viške! Laughing_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
Plamenka

Ha, ha, viškov pa ne bi imela kam dat. Very Happy
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Kaksne kolicine:) bi lahko poleg paradajzmanije zacel organizirat se cilimanijo.
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Ni kaj, vse pohvale punce in fantje!

Par strani nazaj sem pisal da so me s hitrostjo presenetili Rocoti - NAPAKA, so bili le jajčevci Smile
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

pri meni letos tudi Rokoti R. niso za hvalit. jutri jih bom sejala še enkrat.

TP, hvala za tistega ta črnega "da se najde" mu pravim - Pimenta da Nayde. zelo kaljiv čili. od 24 semen jih je vzklilo in lepo raste 19 rastlinic. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori