Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Tuneli/mini rastlinjaki na vrtu

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Saj vem, saj vem, voda, ampak, tule, kjer sem, pač ni ne časa, ne prostora, vrt je tam daleč stran. Bo pač moralo počakati.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

lepo voda, najlepši je gotovo bambusov, ostali pa tudi ne zaostajajo z učinkovitostjo, super so.
Mogoče bi lahko spremenil ime te teme v nekaj takega - doma narejeni vrtni tuneli/mini rastlinjaki?
Pa se še najdejo kakšne varjante...
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Zuf seveda bi se našle še kakšne varijante...

ob ta velikih, in malo manj velikih smo čisto pozabili ta čisto mičkane za eno rastlino kot so kozarci za vlaganje in tudi tiste katere so nekoč uporabljali in ponekod še danes za beljenje listov rabarbare, belušne z., endivije in še kaj drugega. seveda ti pa so narejeni da zaščitijo rastline pred soncem a pašejo bi rekla v isto družino. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

V Franciji je stara tradicija uporaba steklenih zvoncev za pokrivanje sadik.

vir slike
voda

meni so ti stekleni zvonci prekrasni, a kam jih spravit to bi bil največji problem. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

voda je napisal/a:
meni so ti stekleni zvonci prekrasni, a kam jih spravit to bi bil največji problem. lpvoda

Po moje bi na dveh nogah odkorakali....................... pozdrav
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Po moje bi na dveh nogah odkorakali....................... pozdrav[/quote]

metuljc pravijo,da je srečo potrebno deliti Wink Te zvoni so res lepi.Vprašanje je kaj se zgodi z zelenjavo,ko posije sonce.
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

nxyz je napisal/a:
To je tale:

Deske so zato, da se alkatenke ne nagnejo v drugo smer.

@nxyz Kako pa je pri temle fiksiran polivinil? Tudi jaz sem namreč lani dobil idejo z alkatenkami, notri sem sicer dal železne rebraste palice. Vendar pa se je projekt zaradi pomankanja časa kaj kmalu ustavil. Bom poskusil danes poslikati pa se morda komu utrne kaka ideja kako naprej...
Še to, je kaj razlike v ceni polivinila po trgovinah?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

voda

sedaj ko sem videla notranjkin zadnji plastenik mi je padlo na pamet, da bi s pocinkanimi cevmi za vodo (stari sistem-mislim da so take bile) in z njihovimi spajalnimi sistemi na dva in tro vezi (kolena) naredil odlično konstrukcijo za plastenjak. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori