Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gnojenje vrtnic
Moderator: Melona
Pognojeno je, končno . Samo osula sva zaenkrat. V nedeljo posujeva še pepel, s kavo bova začela tretirat, ko bova uspela vse ameriške borovnice porihtat z njo.
Glede banan, a kar surove olupke daš spodaj? Koliko misliš, da bi bilo smiselno, prav tako me to zanima pri kavi?
Ne bi ravno rada banananjam ratala ._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Glede banan, a kar surove olupke daš spodaj? Koliko misliš, da bi bilo smiselno, prav tako me to zanima pri kavi?
Ne bi ravno rada banananjam ratala ._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Bobolino, ne vem če je bilo potrebno osuti vrtnice sedaj na pomlad (to se dela na zimo), moje mnenje je, da je sedaj na pomlad boljše vkopat gnoj okoli vrnice. če bo slučajno še kaj mraza ne bo vplivalo na vrtnico. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
za banano predvidevam, spomnim se ne količine a ena nasekljana bi bila ravno prav za eno rastlino. moram začeti konzumirati b., a to mi je osebno naslabše sadje. oz. jo dajem ob bok krompirju. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Saj malo brskam, delajo gnojilo iz banan, kar doma, na različne načine. Se mi pa poraja vprašanje, navkljub opevanim mineralom in vitaminom in vsem ostalim dobrim elementom, ali ni banana eden najbolj s škropivi tretiranih sadežev?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Anne Brontë