Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bob - Vicia faba

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

pojma nimam... Rolling Eyes_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Jaz 3. 3. ne morem. Imam že obveznosti, en občni zbor.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Sem zadnje čase precej na kratko s časom, tako da bi tudi meni 3.3, težko šel skozi. Glede boba, ko je ravno pravi čas zanj za sajenje, kot praviš brbr pa se lahko zmeniva na zs. Muha tebi pošljem po pošti ali počakam na srečanje?
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Mene tako mika, da bi ga dal na vrt že zdaj... pa mam preveč časa in me biodinamični koledar vedno bolj mika, torej 5. marec.
Takrat bo kar super čas, ane?
Vi ste že sejali?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Aye-Aye je napisal/a:
Sem zadnje čase precej na kratko s časom, tako da bi tudi meni 3.3, težko šel skozi. Glede boba, ko je ravno pravi čas zanj za sajenje, kot praviš brbr pa se lahko zmeniva na zs. Muha tebi pošljem po pošti ali počakam na srečanje?

Prosim, kar po pošti, da bo pravi čas posajen. Naslov imaš na ZS.
bobolino

jaz sem posejala prejle visoke grahe, flava bean od Aye, od boba vrečko sem pa založila Embarassed , moram jutri najti._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Ali si ga posejala že v zemljo, ali v posodice na winter kaljenje ?

Ej pa naša čebelica
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
se je tudi že vrnila. pozdrav
bobolino

V zemljo. Kar bo, bo. Sonce je bilo ves teden radodarno._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

zuf, komot ga že posadiš, tudi ven. Bob je od vseh metuljnic najbolj odporen na mraz. Jutri je še dan za cvet, kar je tudi ugodno. Sama sem ga že nekaj nakalila in posejala v posebne trenerje korenin Rootrainers , že predllani sprobala in mi je odlična zadeva. Vse skupaj sem kar ven postavila in že skoraj kuka ven. Wink Nekaj pa ga bom jutri in 5-6 marec.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Ravno to sem se spraševal... torej ni problema, če nakalim notri, posejem in dam takoj ven na prosto?
Ha, danes bom sejal v tulce od WC papirja. Smile
Kje si dobila roottrainerje?
Odgovori