Sambucus nigra - črni bezeg
-
- Kraj: Ljubljana
-
Na jesenskem srečanju sem od Marinke dobil beli bezeg. Posadil sem ga gor v višavje. No zdaj se mu je pa "strgalo" in je pričel odganjat
Te dni je gori že medlo....
Kako ga umirim, oziroma obvarujem pred prihajajočo pozebo? Mu potržem brste?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif)
Kako ga umirim, oziroma obvarujem pred prihajajočo pozebo? Mu potržem brste?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
- Kraj: Rimske Toplice
Muha, saj veš, da sem zasvojena mešetarka.
Meni so pa z jesenskega srečanja prinešeni (Slavc jih je prinesel, menda sorta Haschberg) pognali v vodi na hlednem sporobne korenine, ta vikend gredo v zemljo, vsaj v lonec, če ne na vrt. Če bodo zrasli in te sorte nimaš, lahko menjava.
Vzamem pa tudi brez menjave. ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
![Embarassed](images/smiles/icon_redface.gif)
![Wink](images/smiles/icon_wink.gif)
![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif)
-
Oj muha, a veš, da sem te dni pomišljal na moj preostanek potaknjencev kako jih moram urediti, poleg pa še na tebe (tvoje potaknjence). Jaz sem jih imel v perlitu in tudi moji so videti OK. Bo kar čas za akcijo.
Bova postala konkurenta in jeseni, na menjavah bo trenutek resnice. Mojim bom privezal kakšno mašnjo. Morda uspem s takšnim marketinškim prijemom, ker sicer proti "starim mačkom" nimam šans.![Cool](images/smiles/icon_cool.gif)
Bova postala konkurenta in jeseni, na menjavah bo trenutek resnice. Mojim bom privezal kakšno mašnjo. Morda uspem s takšnim marketinškim prijemom, ker sicer proti "starim mačkom" nimam šans.
![Cool](images/smiles/icon_cool.gif)
-
- Kraj: Rimske Toplice