Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevci 2014

Odgovori
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

Ping Tung Long pri meni ni prišel čez meter višine, plodovi pa tam okoli 15-20cm dolžine in kakih 3-4cm premera.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

He, he, T.P. žlahta torej Very Happy - jaz še vedno cincam, ali ni previsok za v lonec ... Rolling Eyes .

LP_________________mfranc
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

A z ostalimi azijci? Very Happy Mene rodnost ni prepričala, zato sem ga opustil. Je pa res da je bila to edina azijska sorta ki sem jo gojil in sem ji mogoče storil krivico.
Boste ostali poročali kako in kaj Smile
mfranc

Ufff, sem malo srfal po WWW; koliko "novih" sort jajčevcev Shocked Shocked Wink .

Nove pomeni tudi stare sorte, heirloom, s celega sveta ...

Tole bo počasi že malo nadležno - tako kot pri vseh plodovkah, da o drugem ne govorim Cool .

LP_________________mfranc
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Še tu vprašam,

bo imel kdo kakšno sadiko ali dve Biance Sfumate odveč? Lepo bi prosila zanje, ker je moje odneslo sonce in moja nepozornost.
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Pa da še jajčevce pokažem Very Happy
Posajeni v 0,5 l lončke, v teh dneh zunaj tudi že ponoči Smile
Na sliki so tisti, ki so prvi skalili, bili so že dvakrat presajeni oz. prepikirani, zamudniki pa so precej manjši, še vedno v 2 dl lončkih.

MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Uf, za tele melancane se pa lahko kar bojiš, da ne dobijo noge, tako so krasni. Se vidi da zelo dobro skrbiš za svoje mladičke Wink ._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Ja, MarijaV, si zadela Very Happy Arrow tako kot ti in še precej ostalih tule jih negujem z ogromno ljubezni, jih prenašam, jih ujčkam, jih ves čas hodim gledat... To je že obsedenost Rolling Eyes
mfranc

Irenca, ti boš pa kar v dveh letih diplomirala vrtnarsko fakulteto Very Happy .

palec gor palec gor_________________mfranc
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Irenca, bravo. Razz

Irena
Odgovori