Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Folija za rastlinjak

crtj-admin
Site Admin

Folija za rastlinjak

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
papa

Odgovor Napisal/-a papa »

Tovarna vinilnih izdelkov Plasta iz Šentruperta pri Mokronogu je prenehala z tovarniško prodajo zaradi nevem česa Sad izdelovali so in jo še kvalitetno folijo za rastlinjake in sedaj mi povejte kam naj jo grem kupit mora pa biti širine 10m in dolžine 14m. Če je gdor koli od vas tam kje blizu se naj pozanima saj imam občutek, da ni problem za kakšnega domačega ali soseda. Wink_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

papa, a si jih kaj povprašal kam jih dobavljajo oz. kje odslej prodajajo njihove folije - Merkur, ...hausi ... KZ?
izbet

Odgovor Napisal/-a izbet »

predikat?
papa

Nič od tega vse za izvoz Sad ampak saj pravim, če bi lahko kateri od domačinov preveril saj mislim, da bi se jo še vedno dalo dobit, če prideš tja saj po telefonu seveda ne moreš nič uredit... kaj pa ženska na drugi strani ve a si normaln al si dacar iz davkarije.... Sad_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

papa, po moje ideja od izbeta ni slaba

sem šla gledat na internetno stran www.predikat.si

po moje bi tam morali imeti, to kar iščeš

jaz bi jih kontaktirala na tvojem mestu http://www.predikat.si/kontakt
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

papa je napisal/a:
Tovarna vinilnih izdelkov Plasta iz Šentruperta pri Mokronogu je prenehala z tovarniško prodajo zaradi nevem česa Sad izdelovali so in jo še kvalitetno folijo za rastlinjake in sedaj mi povejte kam naj jo grem kupit mora pa biti širine 10m in dolžine 14m. Če je gdor koli od vas tam kje blizu se naj pozanima saj imam občutek, da ni problem za kakšnega domačega ali soseda. Wink

Nemogoče. Ravno prejšnji teden je kolega nabavil 10m širine in 70 m dolžine v roli. UV stabilizirana.

Zgolj domnevam, težava zna biti prodaja na metre. Vse ostalo je nelogično, da bi se otepali €.

Opcija, da dobiš primeren kos so še proizvajalci rastlinjakov. Je pa vprašanje kako je v takšnem primeru s ceno. Ampak 140 m2 ne bi smelo pretresti.
papa

juglans daj lepo te prosim vprašaj tega tvojega prjatla če ima 14tm te folije viška, da jo pridem takoj iskat kamor koli Wink kar pa se tiče izdelovalcev rastlinjakov pa vsi ponujajo tisto profi Italijansko UV folijo pri kateri je problem samo cena :( daj se pozanimaj prosim ;)_________________Niko nam ništa nemože jači smo od sudbine !
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Na žalost ti povem, da jo je porabil vseh 70m. Škoda, da ni bil izpostavljen problem pred kakšnima dvema tednoma.

Bom pa vseeno povprašal.

Kolikšna pa je cene italijanske folije, če ni skrivnost? Verjetno je enota kg.
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Odgovori