Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

Hvala Plamenka, bom.

Še splošen komentar.
Sort nisem ponavljal od lani, edini je Big Zac, ki mi je zanimiv hibrid (za katerega pravim da si zasluži mojo pozornost) in bi rad videl, kako se bo stabiliziral čez leta. Ter nekaj istih balkonskih.

Pri meni bo raslo okoli 150 sort, okoli 80 jih bom posadil na štirih naslovih v bližini.
Prednost sem dal nekaj slovenskim "domačim" sortam, ki smo jih omenjali tudi na forumu, da jih lahko v menjavah razširim po tujini.

Izbiral sem jih pa po načelu favoriziranja na podlagi opisov in upoštevanja redkosti pri nas (da si jih izmenjamo tudi mi). Četrtino do tretjino jih na naših forumih nisem opazil, zato upam da uspejo.
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Zelo lepa zbirka Matic.Dober si,da boš vse to obvladal. poklon
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Matic, srce saj sem vedela, da si priden, ampak vseeno si me presenetil! klanjam se pozdrav_________________
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

orhy je napisal/a:
Matic, srce saj sem vedela, da si priden, ampak vseeno si me presenetil! klanjam se pozdrav

Brez komentarja ampak samo spoštovanje z moje strani. ole_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Krasno Matic, dober si da ti to uspe, koliko rok pa imaš za pomoč? Laughing Laughing Laughing Laughing lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Matic, nekaj malega popravkov sem vnesla v oklepaje, da si ogledaš. Lahko jih seveda tudi zbrišeš.
Drugače pa, impresiven seznam, veliko bo novih. Komaj čakam, da jih predstaviš...

Boš dwarfe sadil posebej? Sem ugotovila, da je treba fajn pazit na njih, da ti se ne skrižajo, ker imajo velike cvetove z izbočenimi pestiči in sem jih v menjavah že veliko dobila skrižanih...

Imaš tudi ZS! Wink_________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Ja, vidim, lepo si skrajšal lanski seznam Confused Wink .

Kapo dol!

Tole pa ni več epidemija, tole je že pandemija heheh . Zdravil žal ni!_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Matic je napisal/a:

Transparent (mislim, da tale spada med rdeče, le na začetku je bel)

V Dave's garden http://davesgarden.com/guides/pf/go/107705/ piše za sorto Transparent tole:
Fruit Colors:
Creamy white
Yellow
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

MARIJAV je napisal/a:
Zdravil žal ni!

O pa so Exclamation Idea

zelenjavni vrt na balkonu Laughing Very Happy

LP_________________mfranc
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Oldi je napisal/a:
To je potem res hudo, je pa morda hujša moja obsesija z LEdicami, ...

Oldi, a imaš kakšno primerno rešitev za vzgojo rastlin pod lučjo - ledicami?
Odgovori