Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jež - Erinaceus

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Po domače pri Srečkovičevih, a ne?
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Super! Sem prav vesela, da ti je uspelo obdržati podnajemnika. Ne dvomim, da ti bo kdaj uspelo ujeti tudi njegov smrček v objektiv Very Happy
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

brbr, hvala ti, ker si nam pokazala domovanje tvojega ježka Very Happy

Si res srečka s svojim Srečkom up

Po zadnji plati izgleda, da je že kar velik dečko.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Me veseli, da delite veselje z mano in jaz z vami. Meni se zdi še vedno kar majhen, ampak po tem, kako se tlači v brlog pa sklepam, da ga je že malo prerastel.
Zadnjič se mi je malo odkrušil en cvetlični lonec, tako ima zdaj v steni luknjo, ravno pravšnjo za ježa. Mu ga mislim nastavit poleg njegovega brloga, v upanju, da se bo izvolil preseliti (bi mi zelo ustrezalo, da bi lahko v jeseni odstranila ves kompostni kup in pripravila novega..._________________naredimo svet lepši
irenakk

Domnevam, da si lonec malo zakrila z vejami ipd. Mogoče se prostovoljno ne bo želel preseliti, a če mu tam pustiš kakšen priboljšek, bo mogoče izbral novo domovanje, ko boš sedanji kup podirala. Poročaj, če se bo preselil.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ja, lonec mislim pokriti s kompostom, da bo podobno domovanje, kot ga ima zdaj. Gre mi predvsem zato, da bi jeseni jasno videla, kje je brlog in bi brez stahu odstranila komost in okoli brloga zložila nov material za kompostiranje.
Lo sem danes zjutraj naredila kontrolo na vrtu, je imel vrata zadekana z listjem. Izgleda, da ga ponoči še zebe._________________naredimo svet lepši
irenakk

Ko berem tvoje opise se mi zdi, kot bi poslušala pravljico Janček Ježek Very Happy
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Ja, res prisrčno! To moraš imeti veselje z njim!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Ko bom bil velik, bom imel takega prijateljčka Very Happy .

https://www.youtube.com/watch?v=Guc_XHlFB_4

LP_________________mfranc
Sanjarka Ana

Odgovor Napisal/-a Sanjarka Ana »

Brbr ... kako je s tvojim prikupnim Srečkotom?

In tale video posnetek je bil res vreden ogleda. Hvala.
Odgovori