Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Danes, po 6 dneh od sejanja, so mi istočasno vzklili vsi paradižniki, ki so se dosedaj greli na peči za centralno kurjavo Very Happy Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepo. Meni pa klijejo izredno neenakomerno. Od 56 lončkov mi jih v osmih še ni nič vzklilo, pa je že sedmi dan, nekateri bi bili pa že za pikirat. Rolling Eyes Res imam semena različne starosti, a nekatera od tistih, ki niso še prišla ven, so tudi lanska...
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

@gun Kaj imaš to za eno luč in zakaj tako nizko. Razen če je to položaj za slikanje?
gun

Odgovor Napisal/-a gun »

Oldi je napisal/a:
@gun Kaj imaš to za eno luč in zakaj tako nizko. Razen če je to položaj za slikanje?

Hehe sem se prav nasmejal:) Tle ni nobene luči je sam alu folja za odboj svetlobe drugače so pa na "okenski" polici ;) naravna svetloba
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Takole pa moja letošnja stotnija spikirana pred dobrim tednom čaka na dosipavanje zemlje;

Pa še malo od blizu:
_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Kako je z osipavanjem in globjim presajanjem (pikiranju). O tem še nisem nič bral?
@MARIJAV kaj pa senca od žličk, da ekologije ne omenjam.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Marija, kje imaš vse to? Rastlinjak?
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Lep pogle.Tvojim pridnim rokam ne bo zmanjkalo dela.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Tudi jaz sem se lotila dela pred slabima dvema tednoma, prepikirano par dni zatem, vsak čas bo potrebno drugo presajanje.
Letos 48 sort in nič viškov, po dve rastlini na sorto.

Kalijo pa tudi meni nekateri slabo, nekateri zamenjani sploh ne. Pa nič hudega, bo pa drugič, je že tako vsega vrh glave._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Pridni vsi

MarijaV,če ti kaj pomaga za naslednje leto:jaz na lončke pišem z belim flomastrom,tako se izogneš žličkam-
čeprav tele žličke zgledajo noro dobroooooo

Jaz bom danes presajala zadnjo setev iz začetka marca.
Letos bo 86 različnih sort-nekateri ploh nimajo imena ker so od tega in tega,...tako dajih imamm po številkah.Če nam bo okus dober,ga bomo naprej doma vodili kot številko,tako se mi zdi bo še najmanj zmede.

Kalili pa žal tudi meni niso vsi Sad .
Nekaj Švicarskih semen niti 1 kom
in pa moje seme Captain Lucky Sad -kalil je samo 1 kom od 6 semenčk._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori