Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

RAČKE TEKAČICE

Odgovori
reider

Odgovor Napisal/-a reider »

Ja sem enako razmišljal.Če bi bil pepel čist le od lesa pol ok bi še eventuelno pustil,a tako pa ne.
Drugač pa moja tekačica znesla 3 jajčka febroarja in prenehala nest. problem je ker ima ležišče ločeno od zunanje obore i nne more skoz dan nazaj not.Sistem obor je pač takšen.No itak se mi ne gre za mladiče.Bi itak bil opet sam jok in stok.Tako je bolje.
seba993

Odgovor Napisal/-a seba993 »

Mi smo jajca dobil od kolega tako da so v valilniku. Upam da se jih bo čim več izvalilo ker teh še nimam. Ima pa japonske in bele malo večje rasti kot japonske. Za pasme nevem._________________LP seba993
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

pozdravljen seba
reider, moje tekačice obožujejo oglje. Ko so prvič prišle do njega, so bili kakci čisto črni. Sem najprej pomislila:"Kaj so pa zdaj za eno bolezen dobile." :s_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
reider

Ja tako kot praviš.Samo črno ji je butnlo pol.Moral bi vprašati veterinarja kako je kaj z tem.
Drugač pa jim dajem tak ookusen prah od mletih prg,da si pol še jaz vse prte obliznem,a je očitno ta pepel boljši.
Bom ga še jaz probo,bom ga imel namesto popra Cool
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

reider je napisal/a:

Bom ga še jaz probo,bom ga imel namesto popra Cool

up
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

prga redi Twisted Evil . Oglje je pa za zdravje Wink_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Mesecnik je napisal/a:
prga redi Twisted Evil

Kaj pa je prga?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Prga je oljna pogača, ki ostane ob izdelavi bučnega olja Wink_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

Ob omembi prge sem se spomnila moje pokojne stare mame. Ona je pripravljala prgo, ki je vrsta pogače, ko ni bilo dovolj časa, da bi se zamesil kruh. Prga se je včasih veliko pekla na področju Spodnje Štajerske.
reider

http://www.mojalbum.com/reider/racke/foto/21597818#21597818
Evo našega Srečkota .Je kot jederska podmornica.Četrt bazena vode je zagnal ven tako je delal.Kar zija od veselja.Frizuro ima pa kot kakšen roker heheh.
Odgovori