crtj je napisal/a: |
Ekola, smo začeli tresti... Je pa zdaj tako - imajo ogromno sladkorja. Imajo sladkor in... No, sladkor imajo. Takšen, kot da so res samo s sladkorjem nafilane, zelo malo je kakšne arome zraven - drugače kot pri malih okroglih slivicah julija-avgusta. To mi ni najbolj všeč, imam rad bolj "komplicirane" okuse. Ampak za peciva bo, presežki pa za v sod tudi. |
Torej toptaste po tvojem okusu ni primerljiva z domačo češpljo ali čačansko rodno. Kaj res, da tudi z dolgotrajnim zorenjem ni dala tako opevane arome?
Imel sem namen eno sadiko te slive vtakniti v zemljo, pa sem naletel na to tvoje negativno mnenje.
A si še vedno enakega mnenja?
Mimogrede, doslej je bila za moj okus od vseh sliv najboljša domača češplja. Glede na to, kako drevesničarji opevajo toptaste, sem pričakoval, da bi človek ob zaužitju doživel najmanj orgaz_m. A si ga ti?