Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Sibirska borovnica - Lonicera caerulea kamtschatica
crtj je napisal/a: | ||
Neproblematična stvar, posadiš in raste. Razen ekstremov, torej da ni ravno sama senca in stoječa voda. |
Ok. Sem mislu da rabi kislo zemljo kot ameriške. Pol ni nič zbirčna glede pH zemlje?_________________LP seba993
He, he, pridni kosi - so mi povedali, da lonicere že zorijo .
Ampak ti prvi plodovi so po velikost nekje tam, kot so drobne kamčatike; Morena, Fialka pa so normalno po teži mnogokratnik le-te.
Se mi zdi, da se grmi tako "maščujejo" za jesensko presajanje.
Morda pa jim ni bila všeč za to sorto prehuda vročina. Kaj pa vem ...
LP_________________mfranc
Ampak ti prvi plodovi so po velikost nekje tam, kot so drobne kamčatike; Morena, Fialka pa so normalno po teži mnogokratnik le-te.
Se mi zdi, da se grmi tako "maščujejo" za jesensko presajanje.
Morda pa jim ni bila všeč za to sorto prehuda vročina. Kaj pa vem ...
LP_________________mfranc