Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Zinnia, cinija - lončna
Jaz sem jih sejala v daljše korito za rože. Na polovici sem čez korito (ne na zemljo) postavila še eno posodico, tako da je bila ta polovica v temi. Na svetli polovici so vzklile v enem tednu, na temni pa niti ena. Ko sem odstranila zatemnitev, so tudi tam vzklile čez en teden.
Hm, mi je pa sedajle padlo na pamet; kaj če niso klile, ker je bilo v temi bolj hladno ? Vse skupaj je bilo namreč na sončni okenski polici.
Hm, mi je pa sedajle padlo na pamet; kaj če niso klile, ker je bilo v temi bolj hladno ? Vse skupaj je bilo namreč na sončni okenski polici.
No ce bo koga zanimalo, imajo mesanico nizkih cinij letos v prodaji v Lidlu. Lani sem narocila semena preko ebaya, tudi niso bila prav poceni, in bila z rezultatom zelo zadovoljna. Edino tiste res mini se mi niso dobro obnesle, jih je plesen dajala pa razvejale se niso. Te, visoke okoli 25 cm, so bile pa res hvalezne in zdrave_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Te mini cinije so zelo krasne. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
Cinije so muhaste, čim so malo bolj na hladnem, slabo klijejo. Meni sta v celi posodici vzklili samo 2 ! Seveda tudi seme ni bilo tisto pravo, v času pobiranja so bile glavice vseskozi mokre.
Novinka: čestitam. Naj ti lepo rastejo in cvetijo. Poleg tagetesa je to ena redkih enoletnic, ki cvetijo in ostajajo lepe vse leto. Nepogrešljive, odkar sem jih spoznala.
Novinka: čestitam. Naj ti lepo rastejo in cvetijo. Poleg tagetesa je to ena redkih enoletnic, ki cvetijo in ostajajo lepe vse leto. Nepogrešljive, odkar sem jih spoznala.