Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Je, bukev, je. Jo je že juglans prepoznal. Sama s tem nisem imela težav, ker je bilo zraven še polno napol odprtih, ki se še niso povsem izvile iz žira.
Tudi mene spominja na motovilec. Semenca je nekdo naročil preko interneta, pozabil kaj je izbral, na vrečkah so bile samo oznake v številkah. Seme rjav prah, tri različne, rastlinica izredno grenka. Počakamo, pa vidimo.
Motovilec ima okrogla,bolj temna semena in ne prah.Torej najbrž motovilec potem ni. Grenka je lahko kakšne vrste rukola ,čeprav je ponavadi malo temnejša._________________~~~~****~~~~****~~~~ http://poosmiinpol.blogspot.com/
Večje sem prepikirala, zdaj so čez dan zunaj. Zaenkrat razlike ni, ko bo bolj prepoznavno poslikam- če prej vseh ne pomalicam, zdaj se mi zdi, da na jeziku rahlo peče.
Ipmami ne vem kako se razmnožuje, nikjer nisem zasledila. Vejice bi jaz potaknila zdaj, po cvetenju. Zasejal se še ni, se širi vendar na tak način, da mladike izraščajo iz osnovne korenine.