Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Mali rožnik

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

Kar nekaj ljudi me je že vprašalo , kako da sem se odločil ravno za vrtnice! Pač posadil sem že marsikaj , a precej
je bilo brez uspeha, po večini je zmrznilo ali na tak in drugačen način odmrlo ...

Moj rožnik je zacvetel nekje pred 2. leti z rdečo vzpenjalko (Sympathie)

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

ter Laguna (levo) in Rosarium Uetersen (desno)

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Rosarium Uetersen v polnem razcvetu

ter počasi nadaljeval lansko jesen še z ostalimi...

Mozart ...

Bonanza...

...

...

Nostalgie...

Royal Celebration...

Kar vem imen so napisana za ostala. če kdo ve se priporočam Laughing
Toliko za enkrat. Se opravičujem če so slike prevelike Embarassed
Nazadnje urejal/a Gardener 11 Jun 2013 19:13; skupaj popravljeno 2 krat
Gardener

Citiram:
Garden-ja je napisal/a:
Gardener, midva imava pa veliko skupnega.
Jaz sem Garden-ja, ti Gardener, jaz imam Mali rožni vrt, ti Mali rožnik. Wink
Pa nič hudega, malo se hecam, me ne moti.

Slike so odlične samo malo sem jih prestavila tako da so ena pod drugo.

Katera je zadnja temna, vijolična lepotica?
Če se spomniš imen ostalih, jih prosim dodaj.

Si prepričan, da nisi zamenjal Lagune in Rosarium Uetersen med seboj?
Gardener

Ops , ja Garden-ja , imaš prav, sem zamenjal Embarassed (že popravil)
Zadnja in predzadnja temna vijolična lepotica sta isti le slikano je ob drugačnem času, zato taka razlika v barvi! (fotoaparat nardi svoje)
Aja drugače pa je Royal Celebration, zelo dišeča , vendar ni kaj preveč za na sonce.
Ji bolj paše senca oziroma polsenca!
Gardener

Citiram:
Mateja SG je napisal/a:
Gardener, lepe vrtnice, slike pa so fantastične, sploh tiste čisto od blizu!
Se vidi, da imaš odličen fotoaparat, ne pa takega kot jaz- iz časa Thomasa Edisona. Se mi zdi, da so ti v dveh letih zelo zrastle, kje si kupoval sadike?
Gardener

Citiram:
Garden-ja je napisal/a:
Royal Celebration ... mmm, kje si jo pa dobil? Carruthove vrtnice so zelo redke. Tole bi pa tudi jaz rada imela.
A res diši po klinčkih?
Gardener

Kupujem pri Susigarden (Italia) in Vrtnarija Babnik , ostalo so potaknjenci!
Mateja SG, ni vse v fotoaparatu, se tudi z kakšnim starim da nardit dobre fotografije Rolling Eyes
Gardener

Citiram:
Jamain je napisal/a:
Wow! Krasno! Res lepe vrtnice. In tiste brez imen me prav intrigirajo. Tista pod Bonanzo ima tak lep vrtinec, da človek kar mora pogledati vanjo. A kaj diši? Je to po tvojem moderna ali stara sorta? Iz slike se namreč listja ne vidi zelo dobro.
In enaka vprašanja veljajo tudi za tisto pod njo, čeprav mi kar diši po čem starem...

Vsekakor, kapo dol! b3 a4
Gardener

Citiram:
Garden-ja je napisal/a:
Aha, vidim, da jo ima Susigarden.
Nam bi lahko poslikal še cel grm?

Dodo, kupim tudi zate eno? Wink
Gardener

Citiram:
doli je napisal/a:
Krasni Novi Mali rožnik, Gardener, vse je popolno, kar si ustvaril, tudi fotografije. Meni je lepa tvoja grmasta, svetla lepotica, te bom nekoč pocukala za potaknjenček.
Nov rožnik, lepa pridobitev za naš krog.
Pozdrav
Odgovori