Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Euphorbia - mleček

doli

Odgovor Napisal/-a doli »

doli

E. griffithii
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Doli kako se imenuje mlecek na tvoji tretji sliki od spodaj navzgor?
doli

E. dulcis Chameleon. Zelo lepih, raznolikih barv, odvisno ali rase na soncu ali v senci. Hitro se zaseje tudi na zelo slabo zemljišče.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Predzadnji pa je Wulfenov? Lani ko sem bil na taboru v črni gori, ga je bilo po hribih veliko, ampak nikjer nobenega semena, me je čudilo...
doli

Greeny, ni Wulfenii, je pa iz rodu characias, so mi ga podarili, pa ne vem točno kateri je. Wulfenii je veliko bolj toge rasti in cvetovi so nabiti. Vsi ti so slabše prezimni.

E. amygdaloides var. robbiae
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Doli hvala!
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

voda, imaš ti ta(k) mleček kot je na zadnji sliki od doli? Sem ga pred kakima dvema letoma dobil pri tebi, pa je že lep grmiček (ga bo treba kaj oklestiti). Zelo podobne izgleda, pa bi si zapisal ime...
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

greeny živ, sedaj sem videla vprašaj. ja moj mleček je enak saj mi ga je Dolly dala. hvala. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori