Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O sosed pri tebi pa že dogaja.Čudoviti cvetovi in fotografije kot ponavadi. Tudi pri meni je uši za izvoz Evil or Very Mad ,pa tudi plesni in črne l.pegavosti._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Se mi je že zdelo, da se počasi nosi, pa me je danes vendarle pričakala s prvim cvetom Cool .

Uporabniški avatar
Melona

Torej, dveletnice še spijo kot top, tudi vse starejše neznane, floribunda Kosmos, posajena jeseni 2013, pa se že hoče junačit. Pogumno res.

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Punce, kje ste Dajte gor kako slikco, prosiiim Razz
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pozdravljene pri meni se je začelo nekaj dogajat.Končno sem dočakala prve cvetove.

Prvi se je prebudil CHRISTOPHER MARLOWE.

Sledila je WELLER BOURBON.Tudi lani je bila med prvimi vendar se ne razvija po pričakovanjih.Ji dam še malo časa,da se popravi.

EYES FOR YOU končno sem jo dočakala.

CHIPPENDALE je pa pri meni že prava lepotica.

Veliko časa se je pripravljala sedaj pa več cvetov naenkrat,diši pa naravnost božansko MME.ISAAK PEREIRE

Še malo toplote pa bo veliko več za pokazat

Very Happy_________________LP
E.
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

O soseda , tudi pri tebi kar žari , lepe , lepe... Kar se tiče plesni in črne l.pegavosti pa bo verjetno glede na vreme drugi teden cvetelo listje , na žalost Sad
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

Danes se je razpela tudi Anny Duperey

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Geisha in Gardener, krasno! Vrtnice lepe, lepe.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

lepe, lepe. Tudi jaz čakama na Eyes for you-sicer sem mislila, da se bo danes popek razprl, zdej pa ne vem, ker pada, če ga ne bo zlimalo. Mad
Uporabniški avatar
Melona

Krasotice, čudoviti cvetovi!
Odgovori