Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mali rožnik

Moderator: Melona

Odgovori
Gardener

Odgovor Napisal/-a Gardener »

Citiram:
tjesih je napisal/a:
Prekrasne so in Betty boop je fantastična.
Gardener

Še vedno je obupno vreme a se vseeno nekaj odpira ...

Glenn Dale

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Purple Skyliner v družbi modrega clematisa.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

Salet

Bright As A Button

Gardener

Citiram:
Član je napisal/a:
kar nekaj imaš lepotic, ki so mi ljube in bodo morda, nekoč v prihodnosti, rasle tudi pri meni!

Prelepe so.

si Purple Skyliner nabavil pri Susigarden?
Nazadnje urejal/a Gardener 11 Jun 2013 20:33; skupaj popravljeno 1 krat
Gardener

Citiram:
TANJA TT je napisal/a:
Tamle v dolini imate pa prav posebno klimo Wink , da rastejo take lepotice :grin: in slike so špica !
Gardener

Citiram:
tanja77 je napisal/a:
Hvala za te prečudovite fotografije Smile

Lp od Tanja 77 Smile
Gardener

Član ja pri Susigarden ...Nazadnje urejal/a Gardener 11 Jun 2013 20:33; skupaj popravljeno 1 krat
Gardener

Citiram:
bobolino je napisal/a:
verjetno so to sadike v loncih, in kar držijo ceno?
Gardener

Ja v loncih , cene so 15€ , plezalke 18€ ...Nazadnje urejal/a Gardener 11 Jun 2013 20:34; skupaj popravljeno 1 krat
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Uffff, imaš nekatere, ki so tudi meni blizu.

S Salet boš gotovo zadovoljen, Purple Skylinerja sem želela tudi jaz, a sem na koncu vzela druge vijolične. Saj je nenazadnje bolje tako, bo bolj zanimivo, ko bomo na obiskih gledali druge vrtnice, ne enakih, kot jih imamo doma, a ne! Wink
Gardener

1vrtnica se strinjam , je defenitivno boljše in bolj zanimivo tako , drugače postane preveč enolično če imamo vsi enake vrtnice ...
S salet sem zelo zadovoljen, imam jo drugo leto in je že kar lep grm , le nekam v višave leze letos:D
Mogoče je premalo sonca ...
Odgovori