Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Brbr, če si ne opomorejo, imam jaz viška sadik, pa letos imam bolj zanimive sorte kot lani, ko si dobila ubogi sadikci Marmande in Roma Wink

Z veseljem ti jih dam, če boš rabila. Ni hudir, da se med 21 sortami (al koliko jih že je) ne najdejo prave zate Very Happy
Nadina

Odgovor Napisal/-a Nadina »

Brbr, pa si ugotovila kaj je bilo narobe?_________________http://www.youtube.com/watch?v=s0IWwTLibHg
http://www.flickr.com/photos/nadinacm/
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

brbr je napisal/a:
No, pri meni je pa ena velika žalost vse skupaj. Izgleda, da sem ga spet pobiksala, ker sem pikirala paradižnike v WC rorčke (sem objavila tudi fotografije). Od začetka krepki pikiranci so postali vijoličasti, eni so rumeneli.. Sprva sem mislila, da jih "samo" zebe - imam jih v topli gredi na terasi. Potem pa je začelo listje posajati pikasto in se sušiti Confused . Predvčerajšnjim sem vse presadila v plastične lončke (3dcl) in upam, da se bodo opomogli. Drugače pa adijo moj letošnji paradajz Crying or Very sad

Mogoče so bili tisti rorčki s čim prepojeni??
Kakšno sadiko boš lahko dobila tudi pri meni,nimam več veliko,ampak nekaj jih je pa še._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tudi od mene!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Tudi jaz ti lahko dam kar nekaj sadik, le za dostavo se zmenimo._________________Živeti na podeželju je najlepše!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

brbr, ko pridem čez mesec ti tudi jaz kakšnega "turista" prinesem. upam da so dobro oskrbovani. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Na koncu ne boš vedela, kam s sadikami (zato ti jaz mojih mini, ki imajo zdaj prve prave lsite, sploh ne ponujam, no, saj ti jih, če jih boš hotela ali potrebovala).
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

brbr hudo mi je ko berem kaj si napisala. Mislim, da taka vrtnarica kot si ti jih boš spravila pokonci. Pri meni bolj kot ne lahko dobiš samo navadne rdeče in volosko srce. Če bo kriza._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Brbr, z veseljem ti podarim sadike paradižnikov, ki sem jih pripravila za Sončnico, ki si jih je želela, iskat jih pa 'nima časa priti'. Rolling Eyes Sporoči, če jih potrebuješ. Okoli 15 različnih sadik je.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Joj, kako mi je toplo pri srcu, ko berem vaše prijazne odgovore. Res iz srca hvala vsem, za ponujeno pomoč. Upam pa, da si bodo moji varovanci vseeno opomogli in v mesecu do saditve na prosto tudi okrevali.
Kaj je narobe, ne vem. Mislim pa si, da, rorčki pri razpadu porabljajo hranila (podobno kot seno, ki v prvi fazi razkroja porablja veliko dušika) in so moji božčki stradali, pa še zeblo jih je.
Kakorkoli, mislim, da bo v tednu ali dveh popolnoma jasno, ali se bodo izvlekli, ali ne in, če ne, bom vesela vaših viškov. Še enkrat pa vsem hvala za ponujeno pomoč in sočutje._________________naredimo svet lepši
Odgovori