Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2013

Odgovori
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Bicikel, se strinjam za tistih 20 cm snega, toliko pa je žilav leksan in še več. Kriza bi nastopila z nosilnostjo alu profilov ... Rolling Eyes .

Je pa v špilu še ena varianta, kak "razhodovan" grelni kabel. Demontaža pa mi res smrdi, sploh ko bo tole vse kompletirano, se bo nabralo kar nekaj vijakov Cool

Danes pa obvezna selitev paradajzev, še vedno provizorično fiksirani v loncih so se mi začeli lomiti.

LP_________________mfranc
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Franc v Slov. Bistrici imaš trgovino profilov Impol-Servis. lp_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Matic

Odgovor Napisal/-a Matic »

Takole danes izgleda zunanji del vrta. Tu je cca. 70-80 sort. Presejani na vrt so bili sredi maja in zadnje 3 tedne praktično mirovali.
Razvrščeni so po barvah, na sliki so pisani, rdeči, levo pa nekaj zelenih in belih. Pa saj se vidi razlika, a ne. Smile

lera

Odgovor Napisal/-a lera »

Bravo Matic very happy ful so lepi a imaš popoldansko sonce ali jutranje?_________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
Matic

lera, imajo ga cel dan, če je.
Vprašanje nazaj: kaj narediti z dodatnimi paradižniki? Vidim da jih imaš podobno veliko. Smile Saj seznam možnih variant imam, bom pa vesel vsake ideje.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Ma meni se vsi zdijo zeleni. Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ja, res so lepi. Bravo!
Matic

Garden-ja je napisal/a:
Ma meni se vsi zdijo zeleni. Wink

Eh, Garden-ja, še enkrat poglej, boš videla. Very Happy

Plamenka, hvala! Zunaj so kljub vremenu še vsi zdravi (oh, the irony), v rastlinjaku pa je zaradi plesni, ki je očitno ostala v zemlji, izgledalo precej žalostno...
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Darso je napisal/a:
Franc v Slov. Bistrici imaš trgovino profilov Impol-Servis. lp

He, he, Darja, čisto "majčkeno predaleč" Cool Wink , bom pa prvič ko bom spet kaj rabil, preveril kaj in za koliko imajo Rolling Eyes .

Matic, odlično letino imaš palec gor, moji vrtni še vedno vozijo v rikverc Cool Laughing .

LP_________________mfranc
viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

Matic,

ne le to, da je nasad čudovit... Čudovit je tudi zato, ker se, za razliko od vrtov v naseljih, velik..., da imaš ogromno prostora. Da se lahko sprehodiš med sadikami, jih opazuješ kako se razvijajo....Mi pa moramo paziti, da kaj ne pomendramo s svojimi zadnjcami..._________________Viktorh
Odgovori