Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Marčna muha - Bibio marci

crtj-admin
Site Admin

Marčna muha - Bibio marci

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Da ne odpiram nove teme ... tudi tole (mi) je neznanec. Celi roji se pojavljajo, zna biti že kar neprijetno. Jih morda kdo pozna?

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Marjeta, tudi pri nas je bilo par dni črno od teh muh, kar naenkrat so se roji pojavili, par ur je trajalo, nato so šli. Grozno._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Joj, te muhe. Sad
Ne vem, kako bo danes - včeraj jih je bilo še vedno ogromno. Vztrajajo že kak teden ali malo več.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Bom povprašala. LP
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Pa še dva komentarja, ki sta se znašla v drugi temi:

juglans je napisal/a:
Marjeta ne bi vedel. Morebiti "flying rock´n´rol"

Marjeta je napisal/a:
juglans je napisal/a:

Marjeta ne bi vedel. Morebiti "flying rock´n´rol"

Kakorkoli guglam to idejo, ničesar v zvezi z muhami ne najdem. Smile
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Mislim, da se je juglans šalil!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
bobolino

pri nas so roji odšli, verjetno zaradi slabega vremena. Grozno je bilo, kot v kaki grozljivki, vse črno in letajoče..._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
ivipiči

Odgovor Napisal/-a ivipiči »

Ojla.
Tudi pri mojih Asiminah jih bilo v rojih kakih 10 dni sedaj so se že malo oddaljile. A sem vseeno zadovoljen z njimi saj so opraševale vsak cvet Asimine. Kakšen bo rezultat ko bo nastopila rast plodov pa bom še poročal.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha

Sem eno poslikal. Lp. Ivan_________________Veselo na delo !
bobolino

sem se prehitro "pohvalila"... Confused

spet je vse črno, pa kaj pri Twisted Evil je to za en stvor????_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori