dmdm je napisal/a: |
kakorkoli se MFranc spopada s predvzogojo so njegove sadike več kot vrhunske in občudovanja vredne LPD |
Tisto kao kar Franc, da se ne do konca... je za nas super. Bolj kot ne? _________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Zana je napisal/a: |
Lahko čilije presadim v velike lonce ( jupol kante) in jih imam tudi čez noč že na balkonu,vendar bi jih vsak večer pokrila z vrečko, da jih zaščitim? Nekateri mi bodo že cveteli, mislim, da se kar utesnjeni v njihovih sedanjih lončkih... |
Plamenka je napisal/a: |
Tudi meni je Pimenta da Neyde zelo všeč. Komaj čakam, da bo v velikem loncu in s plodovi. Tudi maoja Filius in Cheiro Roxa imata vijolične liste. Santa Rosa Blanco pa lepe svetlo zelene. Pravi kontrast. Že razmišljam, katere bom postavila skupaj, ko bodo v velikih loncih. Na primer White Habanero poleg Brown Rocoto. Pa Scarlet Lantern Peru in Santa Rosa Blanco že tudi nestrpno čakam, ker imata na slikah zanimive plodove. |
mfranc je napisal/a: |
Moje izkušnje so, da se ti še ne izplača kar takoj jih butnit v jupol lonce; 20 - 30 L? Najlepše , uravnoteženo rastejo, če jim lonce menjaš kot to počnemo pri rožah, postopoma - pa vendar nlkoli premajhne seveda. LP |
bobolino je napisal/a: |
evo, poškodovana sadika od blizu tu pa so fotografirane zdrave sadike, malo počasneje rastoče, sejane pa ob različnih terminih, ker se še kar matrajo v 2dcl lončkih povzetek zame- NE EKSPERIMENTIRAJ TAM, KJER NI POTREBE!! |