Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Franclnov Kuk

Moderator: Melona

Odgovori
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Nekaj panoramskih slik narejenih s širokokotnim objektivom.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Nazadnje urejal/a arena 09 Jun 2013 17:47; skupaj popravljeno 1 krat
arena

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hej Arena, po slikah sodeč, če si rožnika nebi ogledala, bi rekla, da je med oblaki. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Oho, nekdo je pa danes spremenil svoja stališča. Wink

Krasno, upam da bi bo še kdaj priskočil na pomoč in pokazal vajin vrt, tudi ti imaš prijatelje, ki so ti lahko fovš. Wink
Imeti doma tak fotoaparat in ga ne izkoristit pa je greh._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Premika se, premika ... Laughing in dobro da na pravih področjih.
Pohvali fotografa, škoda bi bilo da te razsežnosti ne bi ujel pravi aparat za to. Krasne slike.
arena

Himmelsauge, Doli držim obljubo. Tako izgleda moja.
Leda ima poleg belih cvetov tudi rozastega, ki je tak kot od Pink lede.
arena

Pink Leda
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Ja, Arena, obe Ledi sta prva liga tudi pri meni! Bela sicer pri meni še malo spi, pink je pa krasotica brez primerjave. Ne dvomim, da ne bo tudi pri tebi!_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Prelepo!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
arena

Dva dni sem bila na delovnem dopustu na likovnem taboru. Nisem risala ampak skrbela, da otroci niso bili lačni.
Danes sem poslikala nekaj mojih lepotic v polnem razcvetu.
Dentelle di Malines
Bouquet Parfit
Odgovori