Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Nizek fižol
Za krompirjem sem posadila nizki fižol, seme mi je dala Ana na kofetkanju. Grede sem najprej očistila "bujne vegetacije", sadila sem v dveh etapah. Okrog grede sem posipala Sluxx, malo tudi po gredi.
Lepo je vzklil, polži ga niso nič obglavili, malo verjetno zaradi Sluxxa, precej pa zato, ker je pritisnila vročina in suša.
Na gredi, posajeni nazadnje, imajo vsi po dva prava lista, na prvi pa že več. Zdaj malo prilivam, kolikor zmorem in dela prav dobro.
Greda je očitno zelo všeč tudi nekemu mačku, ki nima lepih manir: samo izkoplje jamo, svojih iztrebkov pa ne zakoplje
Tidve gredi sta precej v senci, a mislim, da bom z malo sreče jeseni prišla do stročjega fižola, na seme pa ne računam._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje