Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Plamenka je napisal/a:
MFranc je pa napovedoval toplo vreme. Komu boš zdaj bolj verjel? Wink

Ve se komu!_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
tetaestera

Odgovor Napisal/-a tetaestera »

moji paradižniki pa dobivajo temne pege oz. lise. sprva so bile svetle, zsto sem mislil, da jih je nekoliko ožgalo sonce, sedaj pa te lise temnijo. je možno, da gre za kakšno bolezen?
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Jaz jih tudi pospešeno sadim ven in jim kar paše. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Darso, a na zunanje grede si jih že dala?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Paradižnik, ki je zunaj in ne v rastlinjaku bo kmalu zacevetel:

Nočni polžji napad:

Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Bobolino, ja kar na zunanje, lani sem to posadila prvič, letos jih bom še več. Moja teorija je, da zdaj je dovolj vlage in ni tako močno sonce. Ne rabim zalivat in ščitit paradižnikov. Posadim in nimam več nobenega dela, ko pa malo zrastejo jim dodam količke in privežem. Če bo mrzlo samo pokrijem preko z kopreno. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

bom poskusila preko vikenda._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

nxyz niso paradižiki varni pred polži ali se motim? Embarassed_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Pajo, "figo mačko" Laughing , moji mali jim kar teknejo!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

pajo je napisal/a:
nxyz niso paradižiki varni pred polži ali se motim? Embarassed

Mislim,da pred polži ni nič varno.
Odgovori