Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Prvi cvetovi 2014
Moderator: Melona
Sončna, tule je predstavljena http://forum.gartlc.si/gartlc-about717.html.
Portorož sem kupila v Škofijah, je ena vrtnarija, kjer je imel Hans predavanje in imajo kar lepo izbiro različnih, modernih sort.
Sombreuil je na tem mestu drugo sezono, prej je bila v loncu,no,ne morem govoriti v presežkih zaenkrat, mogoče se naredi, samo verjetno rabi čas,ni mogočna, bolj šibke, tanke rasti, cvetovi v velikosti 5cm,vonj minimalen.
Sombreuil je na tem mestu drugo sezono, prej je bila v loncu,no,ne morem govoriti v presežkih zaenkrat, mogoče se naredi, samo verjetno rabi čas,ni mogočna, bolj šibke, tanke rasti, cvetovi v velikosti 5cm,vonj minimalen.
Somberuil tudi mene mami, imam v mislih že prostor zanj. Tanja v živo je krem ali je bolj kot ne bel? A se z starostjo cvet posvetli? Kje si ga pa kupila, Petrović ga namreč jeseni ni imel, če se prav spominjam?
Drugače pa prave primorske lepotice vam delajo družbo. Krasne, vsaka zase nekaj posebnega.
Drugače pa prave primorske lepotice vam delajo družbo. Krasne, vsaka zase nekaj posebnega.
Isaan, jaz ga bom skupaj s še nekaterimi, ki jih Petrović nima in jih tudi sicer ni najti povsod, najbrž naročila tule http://www.rozarium.org/sklep/. Gospa Ewa Jarmulak je zelo prijazna in za jesen obljublja še nekaj novosti. Že zdaj pa ima ponudbo za vikat.
Kako vzemerljivo je to pričakovanje cvetov,vsak dan je nekaj novega
mme de sevigne
vanguard-lani so bili cvetovi redki in ne tako polni
Réveil Dijonnais
ta lani ni cvetel,letos je cvetov bolj za vzorec, je pa zelo pegast
Crown Princess Margareta tudi ta je šele letos pokazala svoj pravi jaz
katarina
himmelsauge komaj čakam, da se odpre,tudi ta lani ni cvetel
se nadaljuje
mme de sevigne
vanguard-lani so bili cvetovi redki in ne tako polni
Réveil Dijonnais