Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Bob - Vicia faba

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Pri meni so vsi rezen enega zunaj in že nastavljalo listke_________________naredimo svet lepši
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Poročilo "s fronte" mesec po sajenju. Oznanjam, da je prikukal na dan tudi poslednji-enajsti bob. Gospodje izgledajo takole:

ena skupinska

portret treh

pa še s profila
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z brezveznim reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 3 fotografije

So kar luštni, a ne?_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Po sliki sodeč so dohiteli moje.
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Lepi so. Very Happy
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Lepo rastejo bobi, moji so eni že tudi tako nekako veliki kot od brbr. Wink
Aye-Aye

Takole so zgledali, preden sem jih presadila prejšni teden, ravnoprav velike korenine so zrasle v rootreinerjih. Smile

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Pozdravljeni
Kaj je to rootreiner?
Hvala
kata_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Aye-Aye

To so "lončki" za vzgojo, na sliki se vidi, kako se razraščajo korenine v njih. Drugače pa tukaj kaj več.
Aye-Aye

Tale lepotec je zgleda res zgoden, prvi je zacvetel Very Happy Le nekaj ga je objedlo in to skoraj vse. Rolling Eyes Pa še na gredi skupaj s krompirjem, kjer pa še dolgo ne bo cvetel. Smile

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Takole cveti pri meni Martock od A-A

Uši žal ni odgnalo niti namakanje v žajblju, niti dvakratno (danes že tretjič) škropljenje z O-gardnovim homeopatskim "škodljivci stop".

Odgovori