Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Calycanthus - dišečnik
-
- Site Admin
Calycanthus - dišečnik
(Prenos iz arhiva)
Mene so opozorili, naj dišečnik kupujemo takrat ko ima cvetove, ker ne dišijo vsi. Tudi med odraslimi rastlinami je razlika v vonju in se ne spreminja od leta do leta. Imela sem sicer možnost preverjati le dva grma 3 leta.
In res je - eden diši vedno (močno; listje in cvetovi) , drugi nikoli prav nič. Ta drugi je moj ._________________LP Žižola
In res je - eden diši vedno (močno; listje in cvetovi) , drugi nikoli prav nič. Ta drugi je moj ._________________LP Žižola
žižola je napisal/a: |
Mene so opozorili, naj dišečnik kupujemo takrat ko ima cvetove, ker ne dišijo vsi. Tudi med odraslimi rastlinami je razlika v vonju in se ne spreminja od leta do leta. Imela sem sicer možnost preverjati le dva grma 3 leta. In res je - eden diši vedno (močno; listje in cvetovi) , drugi nikoli prav nič. Ta drugi je moj . |
Zanimivo! Tudi moj bolj slabo diši, diši pa. Ampak veliko manj, kot tisti, ki sem ga vonjala v Botaničnem vrtu. Sem pa takrat, ko sem kupovala, v vrtnariji dobila zadnji komad, tako da nisem mogla nič izbirati.