Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Na Guni
Moderator: Melona
Ramblerji cvetijo največkrat samo enkrat, nekateri pocvetajo, pri redkih je drugi razcvet močan.
Nekaj ramblerjev, ki pri meni zgodaj zacvetijo-
prva je Purezza, ki tudi pocveta
Cecile Brunner-pocveta
Gardenia-pocveta
Paul Transon-pocveta
Marietta Silva Tarouca-pocveta
Esleas Golden Rambler
Polstjarnan
Dolžna sem odgovor Sončni, Parks Yellow sem naročila pri Petroviču.
Purezza
Nekaj ramblerjev, ki pri meni zgodaj zacvetijo-
prva je Purezza, ki tudi pocveta
Cecile Brunner-pocveta
Gardenia-pocveta
Paul Transon-pocveta
Marietta Silva Tarouca-pocveta
Esleas Golden Rambler
Polstjarnan
Dolžna sem odgovor Sončni, Parks Yellow sem naročila pri Petroviču.
Purezza
Doli, vsakič znova sem čisto očarana od teh tvojih vrtnic, drugačnih od vseh. Marsikakšne niti na HMF ni tako lepo pofotkane. Čestitke, čestitke, kako izbrano jih nabiraš v svoje kraljestvo! Vem, da se ne bom mogla zadržati in te bom pozimi gotovo lepo prosila za kakšen šipek. Takšnih, kakršne rastejo pri tebi, ni srečati pogosto. Se Esleas Golden Rambler vzpenja na neko drevo?