Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Sladka batata, sladki krompir - Ipomoea batatas

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Sladka batata, sladki krompir - Ipomoea batatas

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

OPIS:

Avtor: Garden-ja
TwityPity

Odgovor Napisal/-a TwityPity »

pajo je napisal/a:
Saj mogoče, da je ta tema že kje odprta pa je nisem našel. Zanima me sledeče: kje bi se dalo nabaviti sadike? Je pa to oražni krompir. Za naju z ženo -1. liga!
JANEZ L

Odgovor Napisal/-a JANEZ L »

Jaz sem jih danes, pri nas v Radovljici, pri Antolinu. pivo_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Janez L, pa si kupil okrasne ali te za prehrano? Saj če so te za prehrano, bi jih imela tudi jaz in ravno jutri potujem proti Gorenjski in lahko malo podaljšam pot. Very Happy
JANEZ L

Prodajajo jo kot okrasno, ampak mi je šefica rekla, da jo pri njej doma jejo. Ima vijolične liste, bom zvečer po službi fotografiral in pripel slike._________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

NadaP

Odgovor Napisal/-a NadaP »

Zdravo!

Sama sem iz gomolja iz trgovine z zdravo prehrano vzgojila sadike. Krompir batata sem posadila v lonček. Ali kdo ve, ali je potrebno te poganjke odrezati od matične rastline in te posaditi, ali cele krompirje posaditi na prosto?

Hvala in lP_________________Vrt je harmonija narave in ljubezni vrtnarja!
JANEZ L

Poganjke odtrgaš od gomolja in jih daš v vodo, da poženejo korenine, nato v zemljo z njimi._________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

JANEZ L

Evo fotk, danes nabavljenih "flanc". Smile

Še kakšen dan bosta počakali, da minejo ledeni svetniki in svetnica... Wink_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

battagelli

Odgovor Napisal/-a battagelli »

Janez1 kako kaj pridelk batate._________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Odgovori