Isaan ti kar občuduj,ko bodo naše že fertik bomo občudovali pa tvoje
Poezija sem prav zadovoljna,da se kažejo tako zadovoljivi rezultati.Za mojo NN ma nisem prepričana ,da je ta barve so bolj močne in cvetovi bolj polni .Vseeno hvala mogoče jo pa bomo počasi identificirali.Daj prosim naloži na malo tvoje lepote _________________LP E.
Ja Geisha, pri tebi je res kaj videti. In potenciali tvojega vrta so takšni, da se meni kar milo stori. Upam, da že pripravljaš sezname za naslednja naročila... _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
1 Vrtnica za naslednje imam pa kar nekaj časa do jeseni.Pa sem še spomladi rekla,da jeseni pa ne bom naročala .Verjetno se ti sklepi domači ._________________LP E.
Sem si še enkrat pogledala bolj počasi slke na HMF in res Poezija nekatere so prav identične.Res bi znala bit La Reine .Bom jutri poslikala grm sedaj,ko se je kar razcvetel.Hvala Poezija sem prev srečna,če smo jo identificirale ._________________LP E.
Lep rožnik. Gipsy boy je krasne barve. Dokler ga nisem videla na Kostanjevici, sploh nisem poznala te krasotice. Res je lepo videti, kako tvoj rožnik napreduje.