Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Prvi cvetovi 2014
Moderator: Melona
Prvič sta zacveteli pri meni jeseni posajeni:
Stolistnica Rose de Meaux, najmanjša od vseh, pa prva cveti. Temu primerni so tudi cvetovi- mini.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
in burbonka Sir Joseph Paxton
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
Kar nekaj jih je pa v pripravljenosti za naslednje dni... Jih nestrpno pričakujem.
Stolistnica Rose de Meaux, najmanjša od vseh, pa prva cveti. Temu primerni so tudi cvetovi- mini.
in burbonka Sir Joseph Paxton
Kar nekaj jih je pa v pripravljenosti za naslednje dni... Jih nestrpno pričakujem.
geisha je napisal/a: |
Pa še to Vinkoz ,če imam kakšno,ki bi jo rad cepilti kar pridi dobiš brez problema.Ja tudi jaz bi imela kaj za pocepit pa nimam pojma,bi te prosila za pomoč.No mislim,da razdalja ni problem . |
Pozdrav,
Sem pregledal po fot tvoj(VAŠ) vrtnični arzenal in ugotovil,katere me mikajo. Seveda, če so v takšni vegetaciji, da boš na njih kasneje opravljala jesensko-zimsko rez.
Moram pa najti doma prostor devetim lanskim cepljenkam.Vsekakor sem se tudi letos založil malo s podlagami za avgustovsko cepljenje.
Če imaš tudi ti kakšno podlago jo bova "združila" s kakšno žlahtno.Zakaj pa ne. Praviš, da nimaš pojma o cepljenju. O,O, prosveta je plačljiva, no pa bova zate naredila izjemo. Razdalja pa med nama ni problem.
lp. Vinkoz