Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Največja vrtnica na svetu

Moderator: Melona

crtj-admin
Site Admin

Največja vrtnica na svetu

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Prilagam filmček in mislim, da ni kaj dodati.... Cool

http://www.youtube.com/watch?v=kq2SEOeAf8Y_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Pika na a bi bila, če bi jo videli še s ptičje perspekitve Shocked ; mogoče v cvetju - zdaj pa že pretiravam.

Vredno ogleda.

A je tvoj naslednji cilj postala Arizona? Wink
orlica

Odgovor Napisal/-a orlica »

rene je napisal/a:

A je tvoj naslednji cilj postala Arizona? Wink

Če boste šle...jaz bi šla tudi, če me vzamete s sabo Embarassed
1vrtnica

Mogoče Wink

Amapak tole vrtnico bom verjetno videla samo na Youtubu..._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Fotografijo sem že videla, filmčka pa še ne. Shocked
Naj jo posnamejo še od zgoraj!_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
1vrtnica

To sem našla mimogrede, nisem več iskala naprej. Če kdo najde še fotografijo od zgoraj, naj jo prilepi. Idea_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Vtipkala sem v googlu world's largerst rose bush in slikic je polno o tej velikanki._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori