Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ameriška borovnica - Vaccinium corymbosum - I.
mfranc je napisal/a: |
Groza, Izbet , kdaj pa ste imeli točo? |
Toča je bila v nedeljo zvečer/ponoči.
Kot da to še ni dovolj, že nekaj dni piha močan veter. RDEČI ALARM! Danes mi je še tunele neslo.....kako je z racefranimi borovnicami na vetru nočem niti vedeti....Naša dolina je prav zakleta....
Obupujem.....Najraje bi vse nekam poslal....
verjetno se za nekaj časa poslavljam.....moram razmisliti kako naprej....
LP vsem
izbet je napisal/a: | ||
Toča je bila v nedeljo zvečer/ponoči. Kot da to še ni dovolj, že nekaj dni piha močan veter. RDEČI ALARM! Danes mi je še tunele neslo.....kako je z racefranimi borovnicami na vetru nočem niti vedeti....Naša dolina je prav zakleta.... Obupujem.....Najraje bi vse nekam poslal.... verjetno se za nekaj časa poslavljam.....moram razmisliti kako naprej.... LP vsem |
Izbet moje sožalje za tole katastrofo.....vendar ne obupaj.....za dežjem posije sonce.
Ej Izbet,pomisli ,da za vsakim dežjem pride sonce,za slabo letino pa dobra.Borovnice gojim že 30 let in sem doživel že vse sorte:škorci so mi odnašali 80% pridelka,suša nam je zdesetkala pridelek,še prej so nam srne "porezirale" grme nato pa nam je monilija pobrala 90% pridelka.
Še kaj drugega se je zgodilo pa še vedno z veseljem gojim borovnice.
Vsake toliko je krasna letina in veselje se ti vrne!
Skratka ne obupaj!
Pozdrav obema! Ferdo_________________Narava vse povrne!
Še kaj drugega se je zgodilo pa še vedno z veseljem gojim borovnice.
Vsake toliko je krasna letina in veselje se ti vrne!
Skratka ne obupaj!
Pozdrav obema! Ferdo_________________Narava vse povrne!