Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Guni

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Doli čudovite so. Še malo panorame nam privošči, prosim Very Happy
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

doli pozzdravljena, lepo in čutno kot vedno. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Pimpinnelifolia Poppius, kakšna milina.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Saj ne vem katera je lepša Very Happy_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Čudovite so, vsaka po svoje. Tale zadnja, Parkzauber, je pa prava umetniška fotografija.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Čudovite slike, čudovitih stvaritev. Tako posebne, divje po izvoru a nežne po delovanju._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Kar pritrjujem Poeziji, tudi pri meni se kar čez noč pojavljajo raznorazne bolezni in nevšečnosti na vrtnicah. Zdaj mi je žal, da jih nisem vsaj malo zavarovala. In če bo kar naenkrat pritisnila vročina tudi ne bo nič dobrega.
Zbuja se druga runda ramblerjev. Alexander Girault, Laure Davoust, Raubritter, Albertine.
Kljub vsemu je lepo.

Marietta Silva Tarouca
doli

Moje ptičice pod grmom vrtnice, kjer si je Katka uredila kopališče in zdaj tja vodi nove prijatelje. Črna Naomi pridno vali in čez kak teden upamo na male piščeke.

doli

Isaan panoramske so moja šibka točka.
Ghislain in Paul Transon

Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

O, take putke bi pa tudi sama imela Very Happy Katere pasme pa so (a je pasma pr kokoših sploh pravi izraz?)
Odgovori