Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

Odgovori
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Vinkoz ni problema za cepiče še posebno ,če bom imela inštrukcije s popustom Very Happy .Ja in včeraj sem dobila eno podlago za cepit.Se že veselim Laughing_________________LP
E.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Včeraj še popek, danes pa je Petovičev Roger Lambelin že zacvetel.

To je prvi cvet vrtnic, ki sem jih jeseni dobila preko Irene. Lahko povem, da so vse sadike preživele zimo in so polne poganjkov in popkov.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

uaauu, krasen Very Happy
Uporabniški avatar
Plamenka

Že ves dan hodim gledat ta cvet. Wink Lambelina sem naročila šele, ko nisem mogla dobiti Ferdinanda Picharda, prej ga v tisti množici zame novih imen sploh nisem opazila. Zdaj sem pa vesela, da imam to vrtnico, namesto Picharda. Wink
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

prelep je, čisto nekaj posebnega. In všeč mi je zastirka._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Prekrasen cvet in dekorativna zastirka!
Uporabniški avatar
Plamenka

Hvala! Wink Upam, da se bo zastirka obnesla. Nekatere vrtnice so dalj časa v senci, vsaj zdaj, ko so majhne, pa upam, da se bodo tako vsaj malo osvetljevale tudi od spodaj. Wink
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Zelo lep cvet, tudi tisto z zastirko se mi zdi odlična ideja Me zanima, če se bo dobro obneslo, kajti tudi sama imam nekaj vrtnic morda preveč v senci..... bom vesela, če dobim še kakšno informacijo o tem.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

jat sem en del grede zasula z majhnimi kamenčki, bom tudi videla, kako in kaj._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Nekaj malega gradiva imam:
Prva angležinja pri meni- čisto prvič

Gertrude Jekyll
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

med hibridnimi ponavljalkami je najbolj pohitela Vick's Caprice

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.

med damaščankami je najbolj pogumna Leda, sicer še ni odprt cvet, ampak mene kljub temu navdušuje.

Bengalka L'ouche

To so vsi cvetovi, ki so se mi pokazali prvič, sadike so bile sajene jeseni lani.

Ti dve pa sta me razveseljevali že lansko leto, s tem, da sta letos lepo napredovali.

Chippendale

nn
Odgovori