Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Moj skalnjak, ženine rože in vse kar leta in lazi naokoli
-
lpmami je napisal/a: |
Rak, lepe skalnjake imaš! Kje v Kranju - bi jih lahko prišla pogledat? Lahko se mi javiš tudi na ZS |
Tile moji skalnjaki so ustvarjeni na mojem vikendu v Posavju, konkretno na zaselku Silovec pri Sromljah. če te kdaj pot zapelje mimo, se le oglasi. Mimo vodi tudi znana Sromeljska turistična krožna pot. Nazadnje urejal/a Rak 19 Maj 2014 20:01; skupaj popravljeno 1 krat
Sanjarka Ana je napisal/a: |
Lepi skalnjaki.Veliko različnih rastlinic in vidim, da se še kar dopolnjuje z novimi. |
Trudim se pač ....., ampak so vmes včasih tudi razočaranja, vedno ne uspe, klima tam včasih ni ravno najbolj prijazna, suša, vročina , veter, včasih tudi hudi nalivi, ampak sem trmast in vzdržljiv, včasih so take tudi moje rože.
Pojma nimam, zares ne.
Ko sem kupoval rastline, sem nabiral vse, kar mi je bilo všeč in kar je takrat cvetelo. Je pa to ena sama rastlina in ima ogromno cvetov.
Trenutno mi skromno cveti tudi par primul, ki sem jih lani posejal v majhne plastične lončke, ki so mi ostali od kupljenih rastlin, potem pa sem "pozabil" nanje in jih letos prepozno posadil v skalnjak.
Natresk na slikah je visok okoli 40 cm in poln čebel. Prav pomirjujoče jih je opazovati.
Ko sem kupoval rastline, sem nabiral vse, kar mi je bilo všeč in kar je takrat cvetelo. Je pa to ena sama rastlina in ima ogromno cvetov.
Trenutno mi skromno cveti tudi par primul, ki sem jih lani posejal v majhne plastične lončke, ki so mi ostali od kupljenih rastlin, potem pa sem "pozabil" nanje in jih letos prepozno posadil v skalnjak.
Natresk na slikah je visok okoli 40 cm in poln čebel. Prav pomirjujoče jih je opazovati.