Paradižnik 2014

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Bravo! up
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

poklon poklon poklon

palec gor_________________mfranc
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Nejevernež: ah, oh, in zelena zavist Wink Laughing Laughing . Moji bodo komaj zacveteli te dni, če bo tako toplo, kot obetajo. Potem pa še 60 dni do zrelega ploda Rolling Eyes . Stavim na balkončkarje Smile .
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

bravo!

moj obhod pred pol ure....hja, listna pegavost na zunanjih paradižnikih na spodnjih listih, in posledično rumenenje starih listov, nove rasti bore malo, vsaj zaenkrat. jutri obtrgam in poškropim, ni druge.._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Hja, če se ne motim, pa se je le našel en junak, ki je premagal Mfranca bhuahahaha . Čestitam, nejevrnež, je krasen občutek ob pogledu na lasten pridelek, a, ne?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Kapo dol, in vse čestitke.
Pri meni ima en Kmberly en majhen plod, pa sem tudi tega zelo vesela.._________________naredimo svet lepši
mfranc

Odgovor Napisal/-a mfranc »

He, he, MARIJAV, na mladih svet stoji Idea Very Happy .

Na še veliko Nejevernežev Exclamation

pozdrav LP_________________mfranc
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Prosim pomagajte http://forum.gartlc.si/gartlc-about1453-111.html
Izgleda, da ga bo pobralo Sad
Da bi bilo to zaradi premalo sonca težko verjamem, saj je list obrnjen proti oknu, ki je že nekaj tednov v senci, podoben ostalim.
gun

Odgovor Napisal/-a gun »

Pustil bom dva glavna vrha in me zanima kako vi vežete ob kol ali je potrebno dodati kakšno špago ter kako?
lovor

Odgovor Napisal/-a lovor »

Včeraj, v poznopopoldanskem vetru, so se moji okoli 1/2 metrski paradižniki ob presajanju iz lončkov ven na vrt pokazali kot bolj občutljivi od kraljične na zrnu graha. Krhki in lomljivi, da je kaj. V glavnem so se lomile stranske vejice.

Eden od njih, Black Krim, pa se je prelomil celo nizko na glavnem steblu. Zdaj je v zemlji kot 10 centimetrski štrcelj brez listov. Rolling Eyes

Kakšne so vaše izkušnje? A se taka rastlina še obnovi?
Odgovori