Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Ko se srečajo Štajerke in Primorke

Moderator: Melona

DODO

Odgovor Napisal/-a DODO »

Vam kar zavidam vaša potepanja. Čudoviti vrtovi._________________Življenje naj bo podobno vzkliku, ne določasnemu pojasnilu.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Mislila sem, da bo 1vrtnica kaj napisala kako se je končal ta izlet. Upam da ni nobena skrivnost če jaz to napišem. Danes sem dobila izvod nedeljskega časopisa Večer, v katerem je članek novinarke - kolegice naše 1vrtnice, s katero je prišla na Primorsko. Namen je bil napisati članek o burbonkah v Kostanjevici. Na koncu so od tam le slike. Članek je dolg dve strani. V tekstu pa novinarka plepleta besede 1vrtnice, Garden-je in mene. Ko je bila pri nas je namreč ob naših pogovorih kar vklopila snemanje. Članek ima naslov: Ena sama ljubezen.
To so bile moje besede, ko me je vprašala kaj so zame vrtnice. S tem pa je tudi zajela bistvo vsega članka._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Mogoče bi se pa članek dalo objaviti tudi tukaj, kaj praviš, 1vrtnica?
Tudi jaz sem včeraj dobila Večer in sem bila s člankom zelo zadovoljna. Pa še naš forum je omenila tako da se nadejam, da bomo v kratkem bogatejši še za kakega novega člana._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O jaz bi tudi rada videla ta članek že zato,ker se tudi sama preživela krasno popoldne z vami. Kako je šele moglo biti,ko ste se dobile na obali same strokovnjakinje Laughing .Verjamem,da vam zlepa ni zmanjkalo gradiva za članek Very Happy ._________________LP
E.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

ne Poezija, ni nobena skrivnost, samo mene ta teden do sedaj skoraj ni bilo doma. Članek sem ošvrknila samo mimogrede in odbrzela dalje.
Seveda ga lahko objavimo tudi tukaj, morda bo PDF lahko poslala celo kolegica, sem ji že napisala in se tudi ona strinja z objavo na tem forumu.
Res je fajn napisala in bi bilo škoda, če se to izgubi. Ko ga dobim, ga torej prilepim sem. Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Evo, rečeno-storjeno!

Vir: Večer v nedeljo, 18.5.2014, Avtorica: Lidija Ferk_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Danes zgodaj zjutraj sem se vrnila s poti in evo sedaj bom jaz poizkušala to dati na forum. Ja uspelo je. Prijetno branje. Very Happy

_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Nazadnje urejal/a Poezija 09 Jun 2018 15:05; skupaj popravljeno 1 krat
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Pridna punca, si naredila še preden sem se lotila dela. Hvala. Za vikend me namreč ni bilo doma tako da je mail 1vrtnice sameval v predalu.
Sem zelo vesela, da je članek tako dostopen tudi ostalim in puščen v spomin.
Je pa res lepo zapisala, ne?_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

vau.

Le kdaj mi bo dano srečati vas...._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

zelo lepo sta povedali naši rožarki. ob tem vama se še enkrat zahvaljujem, da ste delile z nami svoje znanje in napotke skozi vsa ta leta. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori