Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Guni

Moderator: Melona

Odgovori
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Aimable Amie

Sončna, s sončnim imenom, ti kar pridi. Vrtničark sem vedno vesela.
doli

Alain Blanchard

doli

Celine Forrestier, zelo lepa, zaenkrat zdrava in obstojna.

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Zaigralo mi je srce. Hvala Doli._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
doli

Zaigra tudi meni, ko zagledam tvojega konjička.

Lykkefund

doli

Rugelda

doli

Zaenkrat še vedno samo upam, da je Ferdy

doli

In še moj Paul

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

doli je napisal/a:
Par lepih dni je za nami.
Na Guni je bilo par obiskovalcev, ki so občudovali moje vrtnice, grmov, trajnic in vseh ostalih rastlin nekateri sploh ne opazijo. Prelepe rastlinice, ki se jih trudim uporabiti kot jim pritiče (ne samo za razstavo, poskušam jim najti mesto, ki jim je namenjeno) so spregledane.
.

Vidim, da bom morala res najti čas in priti na ogled. Verjemi, da ne bom spregledala niti ene same samcate, potaknjene v kak skrit kotiček. Saj rada gledam lepo vsklajene vrtove, ampak moje srce pripada arboretumskim zasaditvam Very Happy . Nič se ne sekiraj, če kdo kaj pokritizira, je večje zadovoljstvo, ko vidiš, da je rastlina (pa tudi druga živa bitja) zadovoljna z mestom, kamor si jo postavila. In to zadovoljstvo lahko uživaš vsak dan!

Vrtnice pa: lepe, prelepe. Te tvoje in tudi vse tiste od drugih. Škoda, da se ne da po internetu prenašati še vonjav Wink.
doli

O, Muha, saj danes je že nov dan.
Odgovori