Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Mavrični kotiček

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Zelo lepe vrtnice. Urejeno tipi topi (pri meni pač povsod rije plevel Embarassed ). Edino, kar me zanima pri taki zastirki je zbitost zemlje. Ker, če gre za zastirko npr. iz lubja, ta počasi propada in rahlja zemljo. Bomo videli, kako se bo to obneslo.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Zemlja pod zastirko je zaenkrat vlažna. Ponavadi se pa tudi pod lubje da folijo proti plevelu in tudi če lubje propada, v tem primeru ne more rahljati zemljo. Pred leti sem imela lubje brez zastirke in je bilo plevela ogromno. Pleti slak, pa preslico je bilo pa seveda težje, kot če zastirke ne bi imela.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Res krasno vse to, Plamenka. Jaz imam Nozomi vsajeno tako, med kamenčki, je že teren tam tak in pod nekatere pokrovne polagam kamnite ploščice. Pri meni se dobro obnese.
Uporabniški avatar
Plamenka

No, to me pa veseli, da se ti dobro obnese. Wink
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Zastirka mi je izredno všeč, vrtnice na ta način pridejo še bolj do izraza. Vlago bodo prodniki lepo zadrževali, edino, kar bi sčasoma znal biti problem, bo morebitna dodatna posivelost kamnov. Ampak tudi to ni nek problem.

Vse skup z vrtnicami vred je prava paša za oči.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ena lepša od druge in tale zastirka zgleda krasno tudi mene zanima kako se obnese.Pridna Very Happy ._________________LP
E.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Lepo, da si nam pokazala svoj kotiček in ga deliš z nami,lepe so Laughing
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Zelo lepo urejeno. Pridna._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Plamenka, nekatere tvoje pa prav izstopajo. Si mi že dala idejo za eno novo... Jaz sem še vedno brez zastirke, ker ne vem točno kako in kaj. Kako boš gnojila? Boš takrat odmaknila kamenčke?
Uporabniški avatar
Plamenka

Res? Me veseli. Wink

Ja, za gnojenje bom kamenčke in folijo proti plevelu malo odmaknila. Tudi čez zimo so bili malo umaknjeni. Med letom pa gnojim samo s tekočino iz Organka in lahko ostane vse na svojem mestu.
Odgovori