Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2014

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

muha je napisal/a:
Čakaj, čakaj: nekaj se mi dozdeva, da sem nekje prebrala, da jajčeca rdečkarjev papca ena sama vrsta hiškarjev. Če najdem vir, ga bom prilepila tule.

Tudi jaz imam nekaj takega v spominu. No, če najdeš to vrsto, bomo mogoče med menjavo rastlin in semen uvrstili tudi ponudbo teh hiškarjev, če jih kdo ima. Laughing Laughing

Zdaj vidim, da si že prilepila link. Raje bi si izposodila raco, kot pa imela takega polža.
slavc

Odgovor Napisal/-a slavc »

....Edini je polž črvasti golač, ki jé jajčeca drugih polžev, a smo ga doslej našli le v Prekmurju, južno od Mure pa še ne," pojasni dr. Trilar....
Celotni članek
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Hmm potem bo treba najti tega jedca polžjih jajčec._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Ferramol ne upate uporabljati? Rolling Eyes_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
JANEZ L

Odgovor Napisal/-a JANEZ L »

Ferramol, je moja obvezna oprema. Smile_________________S Spoštovanjem, LZ Janez L

...nor je tisti, ki ne poskusi in poskusiti, ni greh...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Moja tudi! Če ne zadostuje, pa še pivo. Kljub Ferramolu so se spravili na kupček mladih, pravkar presajenih trajnic, ki so jim očitno še bolj dišale. Potem sem zraven vkopala še posodico s pivom. V prvi noči sta se ujela dva manjša, v drugi pa še kapitalec Cool . Trajnice so pa žal popapcali že prej Twisted Evil .
gun

Odgovor Napisal/-a gun »

Zanima me ali je to vrh ali zalistnik ?
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Vsak zalistnik je pravzaprav stranski poganjek z neomejeno rastjo, torej stranski vrh.Nazadnje urejal/a metuljc 26 Maj 2014 12:13; skupaj popravljeno 1 krat
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Very Happy ravno pred dežjem obtrgal ves paradižnik. Kot gozd je bilo že vse skupaj. Crying or Very sad Skrajni čas je že bil._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

metuljc je napisal/a:
Vsak zalistnik je pravzaprav stranski poganjek z enomejeno rastjo, torej stranski vrh.

Ni mi jasno zakaj znalci vztrajate na enakosti, ko pa je vsakemu novincu jasno, da se nekateri zalistniki pojavijo daleč prej kot bi se običajni in so zelo hitro enako močni kot glavni vrh. Takim jaz pravim drugi vrh in jih pustim. Ta na sliki je nekje vmes.
Saj ne rečem, da izjava @metuljc ni resnična, je pa nepopolna oziroma ortodoksna.
Tole je bilo napisano skrajno dobronamerno Smile
Odgovori