Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kuštra

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Sončna, tudi moj je samo pomladi tako roza, pri drugem floru je bolj oranžno toniran.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Melona, lepe so. Uživaj.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Lepe,lepe so tele tvoje lepotičke.Ugotavljam,da imajo pri tebi skoraj vse močnejše barve kot moje._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona

Geisha, najbrž so barve nekoliko odvisne tudi od prsti in sence.

Nad Complicato in Paulom Neyronom sem navdušena, oba imata res velike cvetove. Sem ju šla včeraj prav izmeriti, oba s premerom 12 cm. Complicata je odprla drugi cvet in se dobro vidi, kakšna je razlika med dva dni starim in današnjim

Falstaffov cvet me spominja na dalije.

Razcvetel je Harlekin.

Pa tudi jeseni sajena Rose de Rescht.

No, konec pavze, grem nazaj odstranjevat odcvetele cvetove in rjaste liste.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Perle des jardins - jaz vidim v tistem tretjem cvetu dva cveta v enem. A res ali se mi meša.
Melona čimprej odgovori, ker sem zelo radovedna
hvala_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
Melona

Drugič me kar pokliči, ko bo nujno Wink .

Ne, Perles des jardins večino cvetov tako napolni. Zato pa so popki veliki za mojo pest. Tu pa tam se pa kakšen tudi zapacka in ne odpre.
Uporabniški avatar
Melona

Marco Polo je čuden; včeraj je bil še popek, danes popoldne pa se je že do konca razcvetel. Njegov vonj je pa nezgrešljiv.

Tale je bila naročena za Ledo, pa ni.

Sem šele zdaj opazila, da se je razcvetel Roger Lambelin.

Zacvetela je tudi Tess of the D'Urbervilles.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Užitek mi je gledati toliko slik. Želim si, da bi bilo tako vse leto... a kaj, ko nam narava največje užitke vedno omeji... Laughing_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Melona, zanimivo" paleto" imaš, lepo ti rastejo, kjub raznim nevšečnostim,pa kaj ne bi,vodo imaš prav pri roki Very Happy
Uporabniški avatar
Melona

1vrtnica, to je zato, da stalno nekaj hrepenimo po teh naših ljubljenkah. Da jih še bolj crkljamo in občudujemo takrat, ko se nam bahavo pokažejo v razcvetu Wink .

TanjaTT, letos je pri nas toliko dežja, da si kar same postrežejo. Bi menda bolj potrebovale dežnike kot zalivalke. Misliš na potoček, ki teče mimo nas, ali na katero vodo?

Sicer pa ne vem, kaj je to za ena sezona sportov. Danes me je pričakalo tole na Scentimentalu.

Se je pa danes odprla tudi Sterntaler.

Pa tudi Veilchenblau.
Odgovori