Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožni raj v Murgrabnu
Moderator: Melona
Joj 1vrtnica, ti pa res čaraš s tvojim vrtom. Neka brezmadežna čistost veje iz teh fotografij. Vrtnice so tako zdrave, zadovoljne, sveže. Ko je človek vajen samih črnih pik in plesnivih listov si nedvomno spočije oči na tvojih prekrasnih zdravih grmih. Komaj čakam nadaljevanje, pa ne pozabi tistega mesta, saj veš tam ko se vsedeš in menda pride od nekje Kevin Costner .... _________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Halooo, punce, tile vonji so vam čisto zmešali glave , Costner pa to ! Imaš pa res tako posebno lepo, da ni čudno, če pride kdo iz kakšnih sanj. Ta opora, na katero hoče Louis Odier, me vsakič znova očara. Dalo bi se jo narediti prav malomarno grdo, ampak tvoja je izdelana lepo, paše tja in je vse prav. Čudovit vrt imaš, prav pravljično deluje.
Hej, Poezija, počasi no! Mislim, da je Kevina omenjala Mateja in rožni prijateljici res ne bi hodila v zelje, saj so še druge opcije. Pa ne bom pisala katere...
Veš Melona, fantazije so sicer fajn, ampak v realnosti se da najti še marsikaj boljšega, sem prepričana. Nasveti samo na ZS!
Smo pa zaenkrat zdrave, ja, in vse zadovoljne. Samo na dveh sem imela oidij in sem poškropila z neemom, zaenkrat se mi zdi, da je to dovolj. Upam, da bo tako tudi ostalo._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Veš Melona, fantazije so sicer fajn, ampak v realnosti se da najti še marsikaj boljšega, sem prepričana. Nasveti samo na ZS!
Smo pa zaenkrat zdrave, ja, in vse zadovoljne. Samo na dveh sem imela oidij in sem poškropila z neemom, zaenkrat se mi zdi, da je to dovolj. Upam, da bo tako tudi ostalo._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)