Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Prvi cvetovi 2014

Moderator: Melona

Odgovori
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Jayne Austin. Ne morem se je nagledat.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala.
anka

Odgovor Napisal/-a anka »

Prvi cvetovi konec lanskega novembra posajenih lepotičk: dišeča alba Mme. Legras De St. Germain ter Austinovi Graham Thomas in Jayne Austin.

Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Čudoviti cvetovi._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Marjeta, kar glej jo Wink , lepa je.

Anka, vse so lepe, alba pa sploh!
gino55

Odgovor Napisal/-a gino55 »

Rosa Mundi
Kupljena letos spomladi brez koreninske grude.
Po treh mesecih vsa v čudovitem ,dišečem cvetju.Enkratno. izvoli vrtnico _________________LP Gino
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Lepe vrtnice imate. Very Happy Anka, krasne slike up

Še nekaj mojih prvih.

cvet v cvetu ima Bright as button in Eyes for you si zatiska oči

še show me dancing in Chewlydeleton

Rosa mundi in Pierre de Ronsard
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Prelepo. Joj koliko novih vas je in kako lepo je spoznanje, da se vrtnice vedno bolj vračajo na vrtove._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Gino, res je lepa.
Aye-Aye krasne, barvite. Kako pa kaj botanična?
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Aye Aye, nisem vedela, da tudi ti Wink . Nekako me vse bolj vleče k tem manj polnjenim cvetovom. Lepe imaš.

Gino, tvoja je pa kot s plakata, lepa!
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Poezija, saj nismo čisto novi, no vsaj nekateri, samo malo se skrivamo, pravzaprav ni časa za se. Wink

Doli, na botanične še čakam, da zacvetijo, nekaj jih je tik pred. Pravzaprav sem eno nehote spustila, rosa villosa, jo imam posajeno drugje in je že odcvetela. Embarassed Bodo pa šipki toliko bolj zanimivi.

Melona, tudi jaz sem zasvojena, že dolgo in potiho vas spremljam in občudujem, le časa zmanjkuje za vse moje zasvojenosti. Wink
Odgovori