Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni raj v Murgrabnu

Moderator: Melona

Odgovori
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Ha, ha, tudi Kostner bi bil tu med vrtnicami čisto v redu, ampak mene zanima, katere pa so tiste bele rože v ozadju Eglantine - super delujejo skupaj z vrtnico Lepoooo....
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

1vrtnica krasno je pri tebi,harmonija na vsakem koraku Shocked_________________LP
E.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Bele rastlina v ozadju je bela špajka, obstaja še roza različica (pri G.Jekyll). Letos je zaradi dežja mega dimenzij, višja je od vrtnic, prejšnja leta je bila nižja.

Saj ne, da bi imela kaj proti Kevinu, daleč od tega, zelo daleč...., ampak Mateja je bila pač prva! Laughing Laughing Laughing

Pohvale pa vedno dobro denejo, pri vseh nas.. Very Happy_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
1vrtnica

Novica iz mojega vrta, ki jo resnično moram zapisati posebej.
Po vseh teh letih z mojimi vrtnicami se je včeraj prvič zgodilo, da je moj mož rekel: 'Res ti lepo rastejo!' Cool_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ooo, super palec gor !

Sem se že ustrašila, da je kdo prišel Wink .
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

...ali da je kdo koga nagnal iz vrta. Laughing No, šalo na stran, vem koliko ti pomenijo te besede. Meni so tudi pomenile, ko je moj kosil z nahrbtno kosilnico po eni nabrežini in ko je naletel, tam bogu iza leđa kol tu, kol tam zraven pa mala vrtnica (species) je rekel, da je prvič začutil ljubezen tudi on, ko je videl, kje vse jih zasajam. To je bilo tudi zame novo - neki premik._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

No vidiš 1Vrtnica tudi tvoj se mehča eni prej drugi kasneje,slej ko prej tudi njih premami ta milina Very Happy._________________LP
E.
1vrtnica

Poezija, res je nekaj v zraku. Danes sem bila pa čisto brez teksta, naredil mi je celo fotografije vrta! Kaj takega, še zdaj sem čisto iz sebe... Res jih moram objaviti, da se vidi razlika v fotografiji Laughing

Mme. Piere Oger

Paul's Himalayan Musk se lepo nastavlja. Kako so me prestrašili njeni prvi cvetovi, na začetku so najprej roza, šele čez kak dan postanejo čisto beli. Sem že pomislila, da sem spet dobila kakšno napačno vrtnico...

Tole sem pa dobila namesto Belle Isis. Nikoli nisem preverila na HMF, šele ko sem pogledala slike od Isaan, sem ugotovila, da nekaj ne štima. In sedaj seveda ne vem, kaj imam.. Crying or Very sad
_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Vdal se je!! Jupi_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

on je skrivam se_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Odgovori